Over TechMatch

Over TechMatch

IMG_2905-1Op 15 januari 2004 werd TechMatch opgericht door de huidige directeuren Jan van Vroenhoven en Wilco Crone. Mede gezien hun expertise en ervaring was de keuze voor een gespecialiseerd bureau voor techniek snel gemaakt. Tot op vandaag de dag zijn zij nauw betrokken bij het operationele proces, de verschillende vestigingen en bewaken zij de hoge kwaliteit van dienstverlening welke TechMatch nastreeft.

De eerste vestiging van TechMatch opende in 2004 in Nuenen (nabij Eindhoven) haar deuren. De persoonlijke en klantgerichte aanpak wierp direct vruchten af. Na een groeiperiode van twee jaar was de tijd rijp voor verdere uitbreiding. In 2006 was de tweede vestiging van TechMatch, in Breda, een feit.
Ondanks alle economische neergang en de alom bekende financiële crisis groeide TechMatch verder. In 2010 werd wederom een nieuwe vestiging geopend. Ditmaal viel de keuze op Nijmegen als locatie.

De filosofie achter deze drie vestigingen is simpel doch doeltreffend: altijd dicht bij de kandidaat en opdrachtgever staan, ook geografisch gezien. Met de drie kantoren in Nuenen, Breda en Nijmegen is inmiddels een goede dekkingsgraad bereikt voor heel Midden- en Zuid-Nederland, het huidige werkgebied van TechMatch.

TechMatch heeft door de jaren heen een behoorlijke groei doorgemaakt. Inmiddels werken op de drie verschillende vestigingen in totaal 17 interne medewerkers en hebben meer dan duizend  techneuten de afgelopen jaren een baan gevonden via TechMatch.

De kernwaarden van TechMatch zijn echter nog steeds onveranderd:

 

Vind een baan

(638 vacatures)

Meest recente vacatures